Haluamme tarjota joustavan ja helpon vaihtoehdon hautajaisten suunnitteluun. Voitte valita joko kolmesta valmiista hautajaispakettivaihtoehdosta tai suunnitella hautajaiset käyttämällä oheista suunnittelulomaketta. Suunnittelulomakkeen avulla voitte itse määrittää kaikki hautajaisten yksityiskohdat. Toimimme yhteistyössä alojensa ammattilaisten kanssa ja siksi pystymme laadukkaasti tarjoamaan kaikki tarvittavat palvelut hautausjärjestelyihin.

Hautajaisten suunnittelulomakkeen täyttö

Lomakkeen täyttö on tehty helpoksi ja yksinkertaiseksi. Lomakkeeseen on sisällytetty täyttämisen helpottamiseksi INFO merkkejä, jotka avautuvat, kun asetat hiiren niiden päälle. Infotekstit sisältävät tarkempaa tietoa tuotteista ja palveluista.

Lomakkeen täyttöön tarvitsette vainajan henkilötiedot. Täyttäminen vie noin 15-20 minuuttia. Sivun alareunassa näette valintojenne perusteella muodostuvan hautajaisjärjestelyiden kokonaishinnan.

Lopuksi tarkistakaa vielä, että yhteenvedon tiedot ovat oikein ja lähettäkää tilauslomake. Tilauslomakkeen täyttäminen ja lähettäminen ei vielä sido teitä mihinkään. Lähettämisen jälkeen olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä, jolloin varmistamme ja vahvistamme tilauksen.


Valmiit Hautajaispaketit


Hautajaisten suunnittelulomakkeen täyttämisen sijaan voitte halutessanne valita jonkin valmiista hautajaispaketeista ja säästää aikaa suunnittelutyössä.
Olemme kooneet alle kolme hautajaispakettia, joihin on sisällytetty hautajaisten järjestämiseen tarvittavat tuotteet ja palvelut. Hautajaispakettien sisältöä pääset tarkastelemaan tarkemmin avaamalla hautajaispaketin.

Tarvittaessa valmiita hautajaispaketteja on myös mahdollista muokata, esimerkiksi uurnan/kukkalaitteen poisjättäminen tai arkkukuljetuksen lisäys (pakettien muokkaus vaikuttaa kokonaishintaan).

 

Tähti hautajaispaketti
(Soveltuu tuhkaukseen)

Hinta: 595 € 

Tähti hautajaispaketti sisältää arkun, uurnan, hautauspalvelun valkoiset vaatteet, asiakirjatoimituksen, vainajan arkkuun laiton, pukemisen sekä yhden arkkukuljetuksen pääkaupunkiseudulla.

Eko hautajaispaketti
(Soveltuu tuhkaukseen)


Hinta: 758 € 

Eko hautajaispaketti sisältää arkun, uurnan, hautauspalvelun valkoiset vaatteet, asiakirjatoimituksen, vainajan arkkuun laiton, pukemisen sekä yhden arkkukuljetuksen pääkaupunkiseudulla.

Perinteinen hautajaispaketti
(Soveltuu arkkuhautaukseen)


Hinta: 870 €

Perinteinen hautajaispaketti sisältää arkun kantokahvoilla, surukukan, hautauspalvelun valkoiset vaatteet, asiakirjatoimituksen, vainajan arkkuun laiton, pukemisen sekä yhden arkkukuljetuksen pääkaupunkiseudulla.