Muistotilaisuus on tärkeä hetki, jossa omaiset kokoontuvat yhteen. Muistotilaisuus tarjoiluineen on omaisille surun keskellä kuitenkin raskasta järjestää. Haluammekin auttaa hautajaisten ja muistotilaisuuden järjestämisessä. Siksi tarjoamme teille pitopalvelua osana muita hautajaispalveluita. Voitte tutustua valmiisiin tarjoiluehdotelmiin alla tai pyytää tarjousta kokonaan omasta menusta. Yhdessä pitopalvelukumppanimme kanssa järjestämme muistotilaisuutenne ammattitaitoisesti ja arvokkaasti 40 vuoden kokemuksella.
Suomalainen laatu korostuu ruokiemme raaka-aineissa. Kotimaiset lihat hankimme Lihatukku Veijo Votkinilta ja merenelävät meille toimittaa Kalatukku E. Eriksson. Marjakakuissa käytämme kotimaisia marjoja.


Tarjoiluehdotelmia muistotilaisuuteen

Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja muistotilaisuuden tarjoiluun kahvipöytätarjoiluista runsaisiin buffetpöytiin.
Valitkaa haluamanne valmis tarjoiluehdotelma tai pyytäkää tarjous omalla menuehdotuksellanne.
Tarjoiluehdotelmissamme hintoihin on sisällytetty tarvittava tarjoiluhenkilökunta, kankaiset pöytäliinat, tarjoilu- ja keittiövälineet, valkoiset kynttilät, lautasliinat ja tarjottavien ruokien sekä tarvittavien astioiden kuljetukset.


Juhlapaikat

Ensisijaisesti kannattaa olla yhteydessä seurakuntaan, jos heillä on tarjolla muistotilaisuustiloja. Seurakunnan tilat ovat usein maksuttomia ja lähellä itse siunaus/jäähyväistilaisuutta. Pienemmällä porukalla on suositeltavaa pitää muistotilaisuus kotona ja tarvittaessa pitopalvelumme tulee kotiinne. Mikäli kaikki seurakunnan tilat ovat varattuja on myös mahdollista varata yksityinen tila muistotilaisuutta varten. Omainen voi olla itse suoraan yhteydessä tilan vuokraajaan, ja ilmoittaa meille tilan vuokrasta viimeistään viikkoa ennen muistotilaisuutta mikäli meidän kautta tulee pitopalvelu.


Galleria