Päivystyskuljetukset ovat kiireellisiä kuljetuksia, joissa vainaja siirretään esimerkiksi kotoa tai vanhainkodista lähimpään vainajan säilytystilaan eli kylmiöön.

Päivystämme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä pääkaupunkiseudulla.
24h päivystyspuhelin 09 4544 200

Kaikki kuljetukset suoritetaan kahden ammattitaitoisen kuljettajan toimesta asianmukaisella kalustolla. Kuljetuksissa käytämme aina mustaa rekisteröityä ruumisautoa.

 

Usein kysytyt kysymykset päivystyskuljetuksista

Milloin päivystyskuljetuksen voi tilata? +

Päivystyskuljetuksen voi tilata päivästä ja kellonajasta riippumatta (24h päivystys).

Kauanko teillä kestää tulla paikalle? +

Soitetun tilauksen jälkeen keskimääräinen odotusaika pääkaupunkiseudulla (Helsinki/Espoo/Vantaa) on 1½ h ympäri vuorokauden.

Pitääkö minun tietää mihin vainaja kuljetetaan? +

Ei tarvitse. Vainaja kuljetetaan yleensä lähimpään kylmiöön. Kuljettajamme ilmoittavat paikanpäällä mihin vainaja viedään. Jos vainajan lähiomainen ei ole paikalla hakuhetkellä, hänelle ilmoitetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä vainajan sijainti.

Sitooko päivystyskuljetus Hautauspalvelu Toron kautta minut hautausjärjestelyihin? +

Ei. Kuljetuksen voi tilata riippumatta siitä hoitaako Hautauspalvelu Toro hautausjärjestelyt. Hautauspalvelu Toro voi hoitaa pelkästään päivystyskuljetuksen, jonka jälkeen toinen hautauspalvelu hoitaa hautausjärjestelyt.

Paljonko päivystyskuljetus maksaa? +

Päivystyskuljetuksen hinta pääkaupunkiseudulla vaihtelee välillä 99e - 175e riippuen kuljetuksesta. Pitkäaikaisissa sopimuksissa palveluntuottajan, kaupungin, kunnan tai toimipisteen kanssa, voidaan hinta sopia erikseen.